top of page

Preizkusi se v barre vadbi kar doma - brez baletnega droga

V kolikor že dlje časa sprašuješ kako izgleda barre vadba... si sedaj prišla na "svoj račun". Preizkusiš se lahko v 10 minutni vadbi pri kateri ne potrebuješ niti baletnega droga. Želela sem ti zadeve čimbolj olajšati, zato pri sami izvedbi nisem komplicirala z dodatnimi pripomočki. Sicer vadba v realnosti poteka nekoliko drugače, saj imamo na vadbi tudi baletni drog, zraven pa vključujemo tudi trakove ali utežke in žogice.


V kolikor bo vadba vsaj približno izpolnila tvoja pričakovanja se lahko bootybarre vadbi pridružiš v Sežani, Divači, Kopru in v Izoli. Prav tako jo izvajajo tudi v Ljubljani in Novi gorici. Za več informacij mi lahko pišeš.

V intervjuju lahko slišite tudi praktične nasvete, ki vam bodo pomagali pri tem, da bodo tvoje pred-priprave na poletje uspešne. Pri tem želim najprej poudariti, da pred-priprave ne smeš jemati kot nekaj kar boš počela samo do poletja. Moja želja je, da tvoje življenje čez čas obrneš na glavo in začneš živeti zdrav življenjski slog z zdravim načinom prehranjevanja in zdravo mero gibanja, torej 3x tedensko z dodatnimi vikend "telovadnimi" izzivi, sprehodi ipd. Vendar vse to bomo gradili počasi, saj tudi Rim ni bil zgrajen čez noč.


Ključni nasveti, ki sta nama jih zaupali intervjuvanki:

1. Pomembno je gibanje (vsaj 2x - 3x tedensko)

2. Zdrav odnos do hrane

3. Namesto avtomobila pojdite raje peš ali s kolesom


Komaj čakam, da z vami delim še vadbo in nasvete ostalih trenerjev. Že v torek bom objavila potek mojega dneva in vadbo trenerja iz Nove Gorice. V kolikor ste iz okolice vam zastavljam nagradno vprašanje: "Kdo bo moj naslednji gost?" .. Kdor pravilno odgovori na vprašanje mu / ji podarim proteinsko čokoladico.


Komentarje lahko zapišete v blog-post ali na Facebooku.

331 views0 comments
bottom of page