1. ZAUPAJ SEBI IN SVOJEMU TELESU
  Skrbi vedno pustimo pred vrati.  Sprosti se med vsemi treningom, ne pozabi na dihanje

 2. TELOVADI PO SVOJIH ZMOŽNOSTIH

 3. BODI PRISOTNA NA VADBI!
  Zaveži se sam/a sebi, da boš prišl/a na vadbo! Drugače goljufaš samo sebe, kar je najhuje!? Imaš samo eno telo, zato je prav, da ga neguješ lepo in skrbno! 

 4. PREDEN GREŠ NA VADBO IZKOPI VSE ELEKTRONSKE NAPRAVE
  Najbolje, da na vadbo gledaš kot na let, takrat se je nemogoče povezati s svetom! To je čas samo zate! Ne pusti se motiti!

 5. REDNO SPREMLJAJ SVOJ NAPREDEK
  Vsak mesec naredi fotografijo svojega telesa in si jo skrij pod aplikacijo Gallery Lock, s katero boš poskrbel/a za intimnost.

 6. SMEJ SE
  Smeh spodbuja telesu lastni hormon endorfin, ki zmanjšuje bolečine. Ta pojav so raziskali z zelo preprostim preizkusom, v katerem je morala skupina ljudi potopiti roke v ledeno mrzlo vodo, nekateri pa so se pri tem morali smejati. Rezultat je bil, da se je smejočim ljudem zdela potopitev v ledeno vodo manj boleča kot drugim.

 7. VADBA ZA ZDRAVJE IN MLADOST
  Vedi, da na vadbo ne hodijo zgolj ljudje, ki imajo dar za to, ampak zato ker je to naša dolžnost, da poskrbimo za svoje telo.

 8. UPORABI SVOJE TELO ALI IZGUBI NJEGOVO NAMEMBNOST!

 9. PRVI KORAK SI NAREDIL/A, SAJ ME ŽELIŠ KONTAKTIRATI. SEDAJ PA AKCIJA!

Vrednote in principi naših vadb..

Moja zgodba...

Že od nekdaj sem športni tip človeka, najbolj aktivna sem bila v Osnovni šoli, saj sem bila vpisana v športni program. Tekmovala sem v športni aerobiki, poleg tega pa sem trenirala še show dance in jazz balet.

Barre združuje vse vadbe, ki sem jih sama obiskovala v času študija. Če bi si želela malo plesati, biti fleksibilna preko joge, obiskovati pilates, saj najmanjše mišice potrebujejo tudi nekaj pozornosti, bi obiskovala en kup vadb za katere bi odštela veliko denarja. Sama sem se velikokrat iskala  v fitnes industriji in utežeh, vendar kmalu ugotovila, da sem izgubila stik s sabo kot žensko, na koncu sem prišla do zaključka, da le-tega ne potrebujem, saj si želim žensko moč, fleksibilnost in lepo plesno postavo. Barre je res vadba zame in za vse ženske. Za to sem kasneje tudi sama opravila tečaj, vendar se tu moja zgodba ne konča. Svoje delo sem nadgradila še z drugimi tečaji - Antigravity fitness, aerial joga, joga, Bbarreless in prepričana sem, da se bo seznam kmalu povečal.

 

Kot prvijo: »What you think you become«! Kar je res, verjela sem in še vedno verjamem v svoje delo, znanje in vadbo, ki jo poučujem, zato sem tudi postala tudi sama boljša in tudi moja vadba je pripeljala mnoge do lepih rezultatov.

© 2019