vodene vadbe_edited.jpg

Bootybarre

Vadba, ki zajema tehnike večih področij in sicer pilatesa, yoge, plesa, baleta in fitnesa. Barre vadba je pravi izziv za vaše roke, noge in trup, saj jih izjemno ojača in ustvarja občutek podaljševanja mišic celotnega telesa. Vadba je podprta z energično in ritmično glasbo, ki vam takoj ustvari željo po gibanju.

FSM_AII-61.jpg

Bbarreless

Mlajša sestra bootybarre vadbe (ob baletnem dorgu), ki temelji na istih principih in podobni strukturi ter zahtevnosti, le da se le-ta izvaja brez uporabe baletnega droga. Vadba, ki je krasna kombinacija kardio vaj, krepitve in oblikovanja. Vse s pomočjo elastičnih trakov, žogic in utežk.

1 Erika low-77_edited.jpg

Ulu Aerial yoga

Ulu Aerial joga vadba je sestavljena iz vaj brezkompresijske inverzije, ki jih dosegamo s pomočjo viseče vreče.  Vadba je kombinacija joge, plesa in cirkuških akrobacij. Aerial vadbe so trenutno eden vodilnih trendov zdravega življenja. Seznam pozitivnih koristi vadbe je neskončen, neprestano pa se na seznam dodaja nove prednosti. 

KONTAKT
Child's Pose
NOVO

Multi-Style Yoga

Uteži niso edini način, kako izklesati telo. Tudi joga je lahko prav tako uspešna pri tem. Je pravi trening za moč, saj pri prehajanju iz položaja v položaj svoje telo uporabimo kot utež. Pri multi-style jogi bomo preizkusili različne stile joge, poudarek pa bo na Hatha yogi. Izvajalo se bo počasne in enakomerne 'postavitve' ali asane. Pravzaprav gre za položaje, ki spodbujajo dih, stabilnost, moč in so primerni za najrazličnejše populacije.

AERIAL COUPLE YOGA - Aerial vadba za par
NOVO

Aerial yoga za pare

Vadba v paru je namenjena osebam, ki si želijo izogniti gneči. Vadba je prilagojena glede na sposobnosti dveh posameznikov, ki se vadbe udeležijo. Je prav posebno doživetje, saj je poskrbljeno za zabavo, izvedbo akrobatskih elementov. Prav tako pa narediš nekaj zase in svoje telo, saj pretegneš hrbtenico in s pomočjo asan (joga vaj) dosežeš popolno sprostitev.

Erika Pacek
NOVO

Individualne ure

Individualna ure so namenjene tistim, ki vam vadba v skupini sploh ni blizu, morda vam urnik vadb ne odgovarja, oziroma bi radi bolj svojim potrebam prilagojeno vadbo, saj imate poškodbe ali druge težave s katerimi se soočate. Glede na potrebe posameznice / posameznika se vaje prilagodi, nekatere se izvaja s pomočjo pripomočkov joga blokov ali s pomočjo aerial vreče.

Man Working at Desk
NOVO

Delavnice za podjetja

Vadba na delovnem mestu ima številne koristi za zaposlene in podjetje:

- Boljše počutje zaposlenih

- Zmanjšanje utrujenosti

- Izboljšanje socialnih vezi med zaposlenimi....

1 Erika low-60.jpg
NOVO

Druženje s prijatelji

Želiš presenetiti prijatelje, prijateljice ali sodelavce? Podari jim posebno vadbo, ki bo doživetje za vse. Preko lahkih vaj, ki jih inštruktorica pripravi za vas se boste preizkusili v aktobatskih veščinah, pilatesu in jogi. Sprostili boste hrbrenico in svoj preoremenjen um. 

low hammock.jpg
NOVO

Relaxing yoga

RELAX joga pomaga preprečevati fizične in duševne učinke vsakodnevnega stresa ter lajša pogoste bolezni, kot so glavoboli, bolečine v hrbtu, anksioznost in nespečnost z uporabo umirjenih pozah in tehnik globokega dihanja.

Pregnancy Yoga
NOVO

Pravljična joga za otroke

Ura joge za otroke je sestavljena iz dihalnik tehnik, jogijskih vaj (asan) in sprostitve na zanimiv in igriv način. Otroci, ki vadijo jogo, so bolj zadovoljni, lažje se soočajo s svojimi občutki, premagujejo stres in so uspešnejši v šoli in v vsakdanjem življenju.

© 2019