top of page

Individualna vadba - osebno trenerstvo!

Yoga Practice

​​Želim pomagati ženskam priti do spoznanja, da morate najprej poskrbeti zase, preden lahko poskrbite in pomagate drugim. Pri individualni vadbi se posameznici prilagodim 100% in pripravim treninge, ki so namenjene temu, da izboljšaš fleksibilnost in moč svojega telesa po svojih zmožnostih in nič več ali manj od tega.

Pred vsemi ostalimi moraš sebe postaviti na prvo mesto, pa naj bo to v karieri, v vezi ali partnerstvu, energiji in ženstvenosti. Kajti vaša telesna drža pove veliko o vašem notranjem počutju.

Same morate definirati ideal lepote svojega telesa. Se ne počutitš udobno v svojem telesu? Zakaj ne in ali si razmišljala o tem, da bi svojo miselnost in pogled na to spremenila? Pri tem ti lahko pomagam jaz, kajti ponujam individualen program, ki ga bom prilagodila samo tebi. Skozi vaje, ki ti jih bom pripravila, boš okrepila svoje telo, hkrati pa boš ohranila tudi svojo ženstvenost, saj v treninge vključujem vaje iz funkcionalnega fitnesa, joge, pilatesa in aerial joge, tako da v enem paketu prejmeš vse kar ponujam.

Žensko telo je izraz pogleda nase. Vsako telo ima svoje posebnosti, to je tisto kar te dela drugačno. Same morate definirati ideal lepote svojega telesa in jaz ti bom pri tem pomagala!

KAJ VSE VSEBUJE VADBA?

- Analiza življenjskega sloga

- Merjenje napredka

- Postavljanje osnovnega akcijskega načrta

- Priprava osebne mape za vadbo

Na individualnem treningu sta lahko max. 2 udeleženki.

bottom of page