top of page

5 napotkov za uspeh pri ONLINE vadbah

V kolikor ste se odločili, da boste telovadili preko interneta, vam priporočam, da se poslužujete naslednjih napotkov, ki vam bodo pomagali, da boste pri tem bolj uspešni.

1. ZAVEŽITE SE K TEMU, DA SE BOSTE VSAK DRUG DAN VZELI ČAS ZASE

Če potrebuješ kaj pomoči, povabi prijatelja ali jim zgolj povej, da si se odločil/a za online vadbo, tako ti bo težje reči ne, saj če te vpraša ali si resnično telovadil/a ti bo po vsej verjetnosti nerodno, ker le-tega nisi storila.


2. NAJ BO TO ZMENEK, kjer boš SAM/A S SABO

Ne se pustiti na cedilu, si predstavljaš da bi zmenek pozabil nate? To bi bilo res žalostno. Zato si ne dovoliti, da boš razočaran/a.


3. Ustvari prostor za svoj zmenek-vadbo.

Naj bo to prostor, kjer se počutiš dobro, morda bo dodatek k tvojem prostoru sveča, posebna glasba, posebna svetloba, slika ali motivacijska misel ali verz, ki ti pomaga pri tem, da ohranjaš svoje telo aktivno. Naj vsi v družini vedo, da je to prostor, ki je namenjen samo tebi to uro v dnevu.


4. SPREMLJAJ SVOJ NAPREDEK

Kakšne so tvoje izkušnje po vadbi, kako se počutiš, ali je lažje, težje, ali je videti napredek? Morda napiši dnevnik ali uporabiš mojega, ki ga prejmeš ob ONLINE vadbi.


5. BODITE PRIJAZNI DO SEBE

Bodite potrpežljivi, tudi če ti kaj ne gre. Preden začneš, si reči, prijazen/a sem do sebe, hvaležna sem, da lahko delam na sebi in telovadim :)


Verjamem, da ti bo uspelo.


55 views0 comments
bottom of page