top of page

MISIJA POLETJE 2018!


Skupinsko vodene vadbe se širijo po Primorski in Krasu. V kolikor bi želela letos do poletja oblikovati svoje telo in priti do sanjske postave na zdrav način, se nam pridruži. ZAČNEMO MARCA!


Skupinsko vadbo v Sežani obiskuje že več kot 30 punc, ki vztrajno hodijo na treninge in vidijo rezultate. Prav tako se skupine hitro polnijo v Divači, Izoli in Kopru. Pri vodenih vadbah izvajamo mešanico barre vadbe (ob baletnem drogu), aerobike, vaj za moč, pilatesa in joge. Vadba je popolna mešanica različnih stilov, ki pripomorejo k temu, da prideš do popolne postave.

Misija poletje 2018 je poseben program, ki sem ga pripravila za vse vadeče, ki bodo obiskovale vodene vadbe in tudi tiste, ki niso iz tega konca Slovenije. Program bo vadečim pomagal pri tem, da bodo svoje vadbe še bolj izpopolnile, pravilno izvajale in hkrati popestrile dneve, ko ne telovadijo.

V kolikor bi želela tudi ti prejeti mesečne napotke o zdravem prehranjevanju in nekaj vadb, ki ti bodo pomagale pri tem, da bo tvoje telo izoblikovano tako kot si si vedno želela. Se prijavi na Newsletter in mi sledi na socialnih omrežjih (Facebook in Instagram)!



146 views0 comments
bottom of page