top of page

Vzdržujmo imunski sistem

Updated: Apr 3, 2020

Zelo aktivna Instagram influencerka (@icouldbetrudy) si v dneh padca imunskega sistema pomaga s preprostimi kombinacijami živil, ki jih imam doma.  Tokrat si je pripravila napitek iz ingverja, kurkume in pomaranče, ki ji pomaga v boju proti virozam. 

RECEPT

Potrebujemo samo štiri sestavine: korenino ingverja, korenino kurkume ter pomarančo in vodo.

Po potrebi lahko kurkumo nadomestimo s tisto v prahu in si tako prišparamo dodatno pot v trgovino.  Olupimo kos ingverja ter kos kurkume ter dodamo v blender, kjer nas že čaka olupljena pomaranča in nekaj vode.  Po želji lahko napitek sladkamo z medom, ali pa mu dodamo ščepec kajenskega popra za še dodatno pospešitev našega metabolizma. Miksamo na najmočnejši nastavitvi nekje 40 sekund in že imamo pripravljeno vitaminsko bombo, ki je polna antioksidantov ter še kako dobrodošla v teh dneh.

Hvala Tadeja, da si bila pripravljena z nami deliti svoj recept, za še več koristnih zdravih nasvetov in receptov lahko Tadeji sledite na Instagramu.


Pri tem vas želim opomniti, da ne pozabite na gibanje oz. telovadbo, sproščanje v naravi ter uravnoteženo prehrano, namreč vse skupaj lahko pripomore k temu, da je tvoje telo bolj odporno na viruse in bakterije v času prehoda iz zime na pomlad.

55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page