top of page

PREIZKUSI SE V VADBI SHAPE MIX

Želim vam predstaviti vadbo SHAPE MIX, ki se jo izvaja v Mariboru, v PYA centru. Inštruktorica Ana Stopar, ki vodi omenjeno vadbo, je energična oseba, polna energije, ki ti pomaga, da greš preko svojih meja. V kolikor potrebuješ nekoga, ki te skozi vadbo motivira in pomaga preseči svoje sposobnosti, je SHAPE MIX pod vodstvom Ane prava izbira.


Shape mix sodi med intenzivnejše treninge. Sestavlja ga ogrevanje, višje intenzivni kardio del, krepilne vaje, ter vaje iz pilatesa. Seveda si vsako vajo lahko prilagodite (pri tem vam pomaga inštruktorica), zato je vadba primerna za vse, ne glede na telesno pripravljenost. Če ste ljubitelj intenzivnejših vadb in se zavedate, kako zelo pomembno je v vadbo vključevati tudi pilates, ki pri tej vadbi zavzema nekje tretjino ure, se moraš vadbi nujno pridružiti. Zaradi tako pestrega nabora vaj, se bo ta urica obrnila, kot bi mignil, rezultati rednega obiskovanja pa bodo ob pravilni prehrani še kako hitro vidni.


Kako približno izgleda vadba? Poglej si video spodaj in ne prezri nasvetov, ki jih je delila Ana z nami za pred-priprave na poletje.84 views0 comments

Comments


bottom of page