top of page

"LAST MINUTE" BARRE IZZIV - 10 dni do poletja

Samo še 10 dni nas loči do uradnega pričetka poletja. Nekaj izmed vas je z mano že od samega začetka in redno spremlja barre izziv, ki vam bo pomagal samozavestno zakorakati v poletje 2018. Sedaj ti je do poletja ostalo samo še 10 dni, zato poskusimo vse dni ostati 100% fokusirane na to, da bomo dosegle svoj cilj in naredile nekaj zase in svoje telo. Iz česa vse je sestavljen izziv: jutranje vadbe in rituala z limonado, nekaj napotkov, ki ti bodo pomagali pri boljšemu počutju, negovanja kože. Poleg tega pa sem ti v današnji objavi razkrila MUST izdelke, ki sem si jih sama privoščila za poletje 2018. Morda bodo izdelki navdušili tudi tebe.

1. JUTRANJA TELOVADBA IN LIMONADA


V začetku #20dnevniizziv sem natančno opredelila zakaj je jutranja vadba koristna in kakšne vse prednosti prinaša. Več informacij si lahko prebereš tukaj. V kolikor ti je vadba druge polovice 20 dnevnega izziva pretežka, se lahko vrneš k prvi polovici.

Recept limonade in njene prednosti prebereš tu.


2. POLEG TEGA NE POZABI NA:

- svoje počutje in občutek sreče (navodila)

- tedensko izvedi piling za celulit (navodila)

- zdravo prehrano (navodila)


V kolikor želiš pa si spodaj preberi še moj MUST have seznam za poletje 2018. To so produkti, ki me bodo letos spremljali na vsakem mojem koraku.


MUST HAVE - Poletje 2018


Ljudje se danes spet vedno bolj vračamo k naravi. Sama sem letos kar nekaj vadb odvodila v naravnem okolju. Poleg telovadnice pa sem za naravo zamenjala tudi kozmetiko. Mislim, da se vsi vse bolj zavedam, da je naravno tudi bolj zdravo in prijazno, tako za človeka kot za okolje samo. Zato razkrivam še nekaj izdelkov, ki jih bom uporabljala med poletjem. Morda navdušijo tudi tebe. Vsekakor na trgu obstaja še en kup alternativ. Sama sem se odločila za Eteriko.si, saj je slovenski proizvod in rada podpiram slovenske proizvode in majhne podjetnike.


NARAVNI DEODORANT

V svoji torbici imam vedno naravni dodorant od Eterike, ki je brez škodljivih snovi. Saj veste, poleti se veliko bolj potimo, jaz pa še posesaj, saj imam čez dan več vadb. Zato moram stalno skrbeti za pravilno nego in osvežitev.


NARAVNI BALZAM ZA LASE

Sedaj bodo naši lasje vse bolj suhi zaradi vremena, sonca, morda barvanja likanja in preparatov, ki jih uporabljamo. Sedaj uporabljam balzam za lase z arganovim oljem, ki poskrbi za hitro obnovo las, tako da bodo te dlje časa mehki.


POLETNI DŽEM ETERIKA

Tudi jaz si želim lepo porjavelo kožo. Zato sem si letos omislila prav posebni džem, ki ga najdete pri Eteriki.si - TUKAJ. Zakaj ravno ta krema? Poletni džem je zasnovan tako, da pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju lepo zagorele polti,  POLEG TEGA PA se lahko džem uporabljaš tudi kot kremo za po sončenju, saj vsebuje sestavine, ki pomagajo obdržati pridobljeno zagorelost kože daljši čas. Ker se v njem nahajajo naravne sestavine, ga lahko kasneje uporabljaš tudi kot vsakdanjo hranilno kremo za telo. Res je vsestranska krema, ki je vredna vsakega centa.


CLINIQUE BB KREMA

Saj veste kako je poletje, veliko potenja, mastna koža itd. Sama sem po dolgem brskanju po spletu naletela na BB kremo, ki res deluje. Delno prikrije nepravilnosti na obrazu in pomaga, da se koža ne masti. Ta krema je posebej razvita za kožo, ki je nagnjena k pomanjkljivosti ali mastni koži. Kombinira nadzor nad olji in ima UVA / UVB zaščito za zaščiteno kožo brez sijaja. Je brez olja in obstojna do 12 ur. Embalaža je majhna. Ni poceni, ampak mislim, da za kožo na obrazu ne smemo varčevati.


120 views0 comments
bottom of page