top of page

Dan odprtih vrat - Sežana in Divača


V kolikor želiš ostati fit in nadaljevati zdrav način življenja tudi po povratku iz dopusta je za ženske barre vadba prava izbira. Gre za vadbo, ki se je razvila v ZDA in UK, kjer so privrženke baleta in pilatesa naredile odlično kombinacijo, ki območa ženskam oblikovati lepo plesno telo, z dolgimi mišicami, ki delujejo elegantno. In ker se zavedamo, da mnoge izmed vas želite vadbe najprej preizkusiti, smo vam pri vodenih vadbah 2. septembra (Sežana) ob 17:00 in 18:00 in 3. septembra ob 19:00 (Divača) edinstveno priložnost, da se udeležite brezplačne Bbarreless ali Bootybarre vadbe v vrednosti 8€ (posamičen obisk).

Bbarreless je mlajša sestra bootybarre vadbe (vadbe ob baletnem dorgu), ki temelji na istih principih in podobni strukturi ter zahtevnosti, le da se le-ta izvaja brez uporabe baletnega droga. Vadba, ki je krasna kombinacija kardio vaj, krepitve in oblikovanja. Vse s pomočjo elastičnih trakov, žogic in utežk.

S kombinacijo elementov večih področij poskuša vadečemu ponuditi več, tako da lahko v eni uri izkusi več načinov vadbe, tako da se krepijo mišice in hkrati se poskrbi za fleksibilnost. Fluidno sestavljena vadbena ura katere cilj je izboljšanje ravnotežja, koordinacije in kontrole telesa, moči in drže.

Bootybarre vadba je pravi izziv za vaše roke, noge in trup, saj jih izjemno ojača in ustvarja občutek podaljševanja mišic celotnega telesa. Vadba je podprta z energično in ritmično glasbo, ki vam takoj ustvari željo po gibanju.


Prednosti vadbe: -izboljšanje drže -okrepi medenico, spodnji del hrbta (ledveno-križni del), boke in trebuh, ki naši hrbtenici nudijo potrebno podporo -poleg pravilne drže pa z vadbo ob drogu lahko učvrstimo stegna, zadnjico, trebuh, roke, oblikujemo telo -povečamo gibčnost telesa in če vas to ne prepriča pa naj vas obljuba, da je vadba zelo učinkovita pri kurjenju maščobnih blazinic in ohranjanju mladostnega videza

V kolikor te vadba zanima, se hitro prijavi, saj je št. mest omejeno. Prijave zbiram preko zasebnega sporočila in prek email-a: erika.pacek@gmail.com . Za več informacij me lahko tudi pokličete na 040 600 713.NASLOV Sežana: Bezoviška cesta 7A 6210 Sežana

URA: 17:00 Bootybarre in 18:00 BbarrelessNASLOV Divača: OŠ Divača Ulica dr. Bogomira Magajne 4 6215 Divača

URA: 19:00 Bootybarre/Bbarreless

110 views0 comments

Comments


bottom of page