URNIK IZOLA 

Na vadbo se moraš nujno predhodno prijaviti, saj imamo omejeno št. mest. Žal nenapovedani ne morate obiskati ure.

URNIK SEŽANA

ANTIGRAVITY FITNESS

Vodene vadbe in urnik za skupinske vodene vadbe v Sežani in Izoli.

 

Pri tem si pridržujemo pravico do sprememb urnika glede na zasedenost in potrebe. Prosimo vas a predhodne prijave, zaradi lažje koordinacije vadb na e-mail: erika.pacek@gmail.com ali preko sms-a na telefonsko številko +38640600713. Žal ne-napovedano ne morate priti na vadbo, saj je št. mest omejeno, še posebej pri Antigravity fitness vadbi.

Pri vodenih vadbah uporabljamo različne rekvizite od pilates žogic, trakov, ročk in drsnikov. Vedno znova se vaje popestri z različnimi elementi iz joge, pilatesa, baleta, aerobike in vaj za moč, zato vaje nikoli ne potekajo na isti način. 

POGOSTA VPRAŠANJA:

1. Kaj je LEVEL 1 in LEVEL 2?

Skupine so razdeljene po zahtevnosti, LEVEL 1 je začetniška skupina, kjer se vadeče še učijo osnov, nekatere vaje se izvaja počasneje, da lahko posameznica počasi napreduje. LEVEL 1 se lahko spremeni tudi v LEVEL 2, v kolikor bodo posameznice v skupini napredovale.

2. Ali je barre vadba primerna zame?

Barre vadba je primerna za ženske vseh generacij. Pomembno je le, da trenerja obvestite o morebitnih težavah s katerimi se soočate, da se lahko vadbo primerno prilagodi glede na sposobnosti. Za trening barre-ja ni potrebno nobenega predznanja in predhodnih izkušenj na področju športa, plesa ali aerobike. Vse kar je potrebno imeti je motivacija in želja po gibanju.

3.  Kakšna je razlika med Bbarreless in Bootybarre vadbo?

Bbarreless je različica Bootybarre vadbe, le da se ta izvaja brez baletnega droga. Bbarreless je nekoliko zahtevnejša vadba in od posameznice zahteva več koordinacije in ravnotežja, prav tako pa je prisotno več cardio elementov.

4.  Kakšna vadba je barre cardio?

Barre cardio je nadgradnja barre vadb.  Že samo ime "kardio" nam pove, da je to trening pri katerem krepimo srce in ožilje in s tem ohranjamo telo zdravo ter preprečimo nastanke najrazličnejših bolezni. Zakaj je kardio barre, dober dodatek k bootybarre vadbi, zato ker omogoča izgubljanje prekomerne teže in preprečuje nalaganje odvečnih kilogramov. Tako boste lahko še dodatno poskrbele za oblikovanje postave.

5. Kakšna je morning barre vadba?

Morning barre vadba je prilagojena, saj zjutraj večina ljudi ni pripravljena skakati in delati kardio že na vse zgodaj. Zato morning barre vsebuje več elementov joge, da boste lahko bolj sproščeno in samozavestno zakorakale v nov dan.

V kolikor imaš še kakšno vprašanje na dan z besedo, poskušali vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.